De Studio werkt voor verschillende -kinderboek en -educatieve uitgevers, ontwerp bureaus, andere opdrachtgevers en particulieren. De studio dat ben ik; Mieke Driessen 1978 en werk vanuit Breda en woon in Dongen. In 2004 studeerde ik af als illustrator van Kunstacademie St. Joost. Wat ik maak zijn illustraties klein, groot, gekleurd, zwart/wit, voor boek, voor digitaal en voor print. De illustraties worden op de computer gemaakt en dit kan in verschillende stijlen. Kijk hiervoor maar eens bij de boeken of illustraties. 

Mijn missie is werk maken waar mensen blij van worden en me inzetten voor educatie, kunst en cultuur, duurzaamheid en ontwikkeling in creativiteit.

Dus heb je vragen zoals : “Kun je voor ons een kinderboek illustreren?” of “bij deze lesmethode kun je hier een tekening bij maken?” “Kun je bij dit gedicht een beeld maken voor een poster? “”maak je spelletjes voor in ons magazine?”kun je voor ons een karakter ontwerpen?” Wil je over foto’s heen tekenen voor een reclamecampagne?”   geboortekaartje?” of “mag ik je werk aan de muur hangen ?“ Ik wil graag een kaarten lijn opzetten, wil je deze voor ons tekenen?” 

“ja hoor! met alle plezier

Voel je vrij me te berichten,

Groetjes Mieke Driessen